Met korting naar Nigloland

Wat is Nigloland?

Nigloland is een themapark gevestigd in Frankrijk. Hier vind je meer dan 40 attracties waaronder schommels, reuzenrad, achtbanen en waterritten. Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Daarnaast kun je genieten van originele shows, spectaculaire spetterende showconcerten, live muziek optredens en verschillende thema-evenementen. Er is voor iedereen wat wils. Laat je meevoeren in de magische wereld van Nigloland.

Nigloland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nigloland beoordeling achter te laten.

Nigloland Dolancourt

Nigloland is een prachtig aangelegd familiepretpark in het Franse Dolancourt. Hier griezel je in het spookhuis, schommelt in een piratenschip of maakt een bloedstollend ritje in een van de vier achtbanen. Ook voor kinderen is hier veel leuks te beleven, zoals egelkarretjes en boomstambootjes. Geniet van de spectaculaire goochelshow en sla een balletje op de midgetgolfbaan. Je ziet het al: eigenlijk is één dag te kort om al het leuks van Nigloland te ontdekken. Gelukkig is het park voorzien van een hotel, zodat je de volgende dag weer fris en fruitig verder kunt gaan.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Nigloland

Rue De Garenne 1
10200 Dolancourt
Frankrijk

Contact

+33(0)325279452

Openingstijden en reserveren

Is Nigloland open? Kijk op de website van Nigloland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.