Met korting naar Noord-Veluws Museum

Wat is Noord-Veluws Museum?

Bij het Noord Veluws Museum in Nunspeet bewonder je bijzondere tekeningen en schilderijen van kunstenaars afkomstig uit Noord-Veluwe. Neem een kijkje in het leven van een 19e eeuwse schilder en leer hoe het er vroeger aan toe ging in de Noord-Veluwse streek.

Noord-Veluws Museum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Noord-Veluws Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Noord-Veluws Museum tickets

Ieder dagje uit en zo ook jouw toekomstige bezoek aan het Noord Veluws Museum is leuker met korting! Zorg dat je de aanbiedingen en kortingsacties op deze pagina in de gaten houdt voor een voordelig uitje. Niet alleen beleef je een heerlijk dagje weg met vrienden of familie,
maar profiteer je ook van de scherpste prijs! Daardoor bespaar je geld voor een vers gezet kopje koffie met een zoetigheidje in het Museumcafé. Of maak jouw bezoek echt onvergetelijk en kies uit één van de bijzondere producten in de Museumwinkel die te maken hebben met de tentoonstellingen in het museum.

Noord-Veluws Museum Nunspeet

In het Noord-Veluws Museum in Nunspeet zijn allerlei kunststukken te vinden van kunstenaars die afkomstig zijn uit Noord-Veluwe. Je kunt hier de meest bijzondere tekeningen en schilderijen bewonderen van kunstenaars die van 1880 tot 1950 in deze streek woonden. Zij verlieten de grote steden en vormden op verschillende plekken in Nederland kunstenaarsgroepen, waaronder in Nunspeet en Elspeet. Bekende kunstschilders uit deze groep zijn bijvoorbeeld: Arthur Briët, Willy Martens, Edzard Koning, Jan van Vuuren, Ben Viegers, Jos Lussenburg, Jaap Hiddink en Chris ten Bruggen Kate. Een aantal werken van onder meer deze kunstenaars is opgenomen in de vaste collectie. Deze schilderijen kenmerken zich door het directe contact met de natuur en de romantische uitbeelding van het dagelijks leven.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Noord-Veluws Museum

Winckelweg 17a
8071 DN Nunspeet
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Noord-Veluws Museum open? Kijk op de website van Noord-Veluws Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.