Met korting naar Noordbrabants Museum

Wat is Noordbrabants Museum?

Het Noordbrabants Museum in de Verwersstraat in ’s-Hertogenbosch is een museum volledig toegewijd aan de geschiedenis van de provincie Noord-Brabant. Het museum heeft een grote kunstcollectie bestaande uit o.a. schilderijen, aardewerk en zilver, allemaal gerelateerd aan de geschiedenis van Noord-Brabant.

Noordbrabants Museum reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Noordbrabants Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Noordbrabants Museum tickets

Een dagje weg naar het Noordbrabants Museum kan al prijzig genoeg zijn. Maar wees niet bang, via onze pagina is dat verleden tijd! Op deze pagina vind je leuke aanbiedingen waardoor je dagje naar het Noordbrabants Museum een stuk goedkoper wordt. Ga je met het gezin naar het NoordBrabants Museum dan levert je dit al snel heel veel voordeel op. Dus wil je meer weten over de geschiedenis van Noord-Brabant scoor dan nu je korting via deze pagina en geniet van een voordelig dagje uit met het gezin.

Noordbrabants Museum 's-Hertogenbosch

Ontdek de kunst, cultuur en geschiedenis van Noord Brabant in het Noordbrabants Museum. Gelegen aan de Verwersstraat in ’s-Hertogenbosch is dit museum sinds het voorjaar van 2013 onderdeel van het Museumkwartier. Het museum is vooral bekend van zijn wisselende grote en kleinere tentoonstellingen. Je vindt er altijd goede exposities, zowel over de historie als over actuele onderwerpen die spelen in Noord-Brabant. Uiteraard heeft het museum ook een vaste collectie met onder andere werken van Van Gogh en Brueghel de Jonge. Bekijk nu de kortingsacties voor het Noordbrabants Museum en bezoek het museum met korting, wie weet win je wel gratis toegangskaartjes! Profiteer van de aanbiedingen die Uitmetkorting.nl op een rij heeft gezet en bezoek binnenkort met het hele gezin of vriendengroep Noordbrabants Museum. Beleef Noord-Brabant in historische tijden; de Gouden Eeuw, na Napoleon en in tijden van oorlog.

Praktische informatie


Adres

Verwersstraat 41
5211HT 's-Hertogenbosch
Nederland

Contact

+31 (0)73-6877877

Openingstijden

Kijk op de website van Noordbrabants Museum voor de actuele openingstijden.

Noordbrabants Museum Nieuws


De geur van leer komt je tegemoet in het Noordbrabant Museum
Het Noordbrabants Museum toont een deel van de verzameling van de Chinese kunst van Uli Sigg, de Zwitserse ambassadeur. Zo ruik je in één van de ruimtes van het Noordbrabant museum de geur van leer; onderdeel van de collectie. Een met leer nagemaakt oorlogstuig van kwaliteitsleer uit Italië. rnrn (16-03-2018)
Kunstwerk gemaakt van pandapoep te zien
Noordbrabants Museum heeft een nieuw pronkstuk in de tentoonstelling Chinese Journey: The Sigg Collection. Dit biedt een overzicht van de Chinese hedendaagse kunst. Onderdeel van deze collectie is een kunstwerk gemaakt van pandapoep. rn (13-03-2018)