Met korting naar NS

Wat is NS?

De NS verzorgt het grootste gedeelte van het treinvervoer in Nederland. Reizigers kunnen gebruik maken van de trein met een ov-chipkaart of een andersoortig treinkaartje.

NS reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw NS beoordeling achter te laten.

Korting op NS tickets

Uitmetkorting.nl houd een oogje in het zeil als het aankomt op goedkoper reizen met de NS. Er zijn een tal aan kortingsmogelijkheden en combinatiedeals. Met de NS kortingskaart krijg je 40% NS korting op de treinkaartje. Ook zijn er kaartjes waarmee je 20% korting geniet. Daarnaast heeft de NS geregeld een goede treinkaartjes actie. Zo zijn er bij de HEMA en Kruidvat jaarlijks actie weken met goedkope treinkaartjes. Ook heeft de NS zelf vaak acties zoals de herfsttoer en lentetoer. In deze actie periodes is er een speciaal treinkaartje waarmee je met twee personen een hele dag lang goedkoop 1e klas met de trein reist. Houd de actuele acties in de gaten, Uitmetkorting.nl heeft alle relevante acties al voor jou gemonitord. Profiteer vooral van de voordelen!

NS Nederland

Ontdek het gemak van treinreizen. Wanneer je met de trein reist is dit minder schadelijk voor het milieu en je staat nooit in de file. Daarnaast hoef je je niet te concentreren op de weg en kan je dus nevenactiviteiten doen in de trein. Bovendien kan treinreizen heel goedkoop zijn! De website van NS is overigens heel gemakkelijk in het gebruik, met enkele muisklikken plan je daar je reis en zie je direct wat de kosten zijn. Ook kun je eventuele vertragingen zo omzeilen en zie je direct waar je over moet stappen. Heel makkelijk dus! En wil je liever niet in Nederland blijven? Dan boek je via Nederlandse Spoorwegen ook gemakkelijk een treinticket naar het buitenland. Via Spoordeelwinkel verkrijg je op deze pagina vaak smakelijke deals, denkend aan een New York Pizza of een sandwich van La Place in combinatie met mobiliteit door het gehele land!

Mensen bezochten ook: Thalys, Treinkaartjes

Contact

+31 (0)30-7515155

Openingstijden en reserveren

Is NS open? Kijk op de website van NS voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.