Met korting naar NXT Museum

Wat is NXT Museum?

Het NXT Museum is het eerste museum in Nederland dat zich volledig richt op mediakunst. Dit museum bevindt zich in Amsterdam en heeft grote, digitale kunstinstallaties waarmee je jouw blik kunt verruimen. Laat je zintuigen het werk doen en ontdek bijzondere kunst!

NXT Museum reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw NXT Museum beoordeling achter te laten.

Korting op NXT Museum tickets

Wanneer je een leuk en leerzaam uitje zoekt in de omgeving van Amsterdam is het NXT Museum een echte aanrader. Dit museum heeft niet alleen mooie, maar ook bijzondere tentoonstellingen waarbij je jouw ogen uitkijkt. En je geniet nog meer van dit leuke uitje wanneer je korting krijgt op je entreeticket. Bij Uitmetkorting.nl vind je kortingacties voor tal van musea, waaronder NXT Museum. Je bent niet alleen veel goedkoper uit, maar je hoeft ook nog eens niet te wachten in de rij. Met een aanbieding van Uitmetkorting.nl sla je de wachtrij direct over en kun je gaan genieten van unieke mediakunst. Hier vind je regelmatig kortingsbonnen, acties en leuke deals. Houd de actiepagina in de gaten voor een voordelig dagje uit!

NXT Museum Amsterdam

NXT Museum is een uniek museum: het is het eerste museum in Nederland dat zich richt op mediakunst. Het museum opende in 2020 en heeft al heel wat bezoekers mogen verwelkomen. Je vindt hier bijzondere kunst die je op een andere manier naar de wereld laat kijken. Hier worden kunstwerken geëxposeerd aan de hand van moderne technologie uit het heden en uit de toekomst. Voor het NXT Museum in Amsterdam weerspiegelt kunst de tijdsgeest. Je leert in dit museum dan ook wat de impact is van technologische ontwikkelingen, aan de hand van innovatieve kunst. Hier zijn verschillende tentoonstellingen te bewonderen van diverse gevestigde en upcoming kunstenaars. Wil jij deze kunst van dichtbij bewonderen en jouw zintuigen prikkelen? Via Uitmetkorting.nl boek je gemakkelijk een entreeticket met korting. Zo heb jij de mogelijkheid om dit bijzondere musea te gaan ontdekken. Het overzicht van NXT Museum korting vind je bovenaan de pagina. Bekijk de acties en ontdek of je een mooie aanbieding tegenkomt. Zo geniet je optimaal van een interessant en voordelig museumbezoek.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres NXT Museum

Asterweg 22
1031 HP Amsterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is NXT Museum open? Kijk op de website van NXT Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.