Met korting naar Oertijdmuseum De Groene Poort

Wat is Oertijdmuseum De Groene Poort?

Kom van alles te weten over de oertijd in het Oertijdmuseum De Groene Poort in Boxtel te Brabant. Ga terug in de tijd en wordt omringt door dinosaurussen en levende fossielen.

Oertijdmuseum De Groene Poort reviews

Op basis van 52 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Oertijdmuseum De Groene Poort beoordeling achter te laten.

Oertijdmuseum De Groene Poort Boxtel

Vind jij de oertijd erg fascinerend? Normaliter lees je veel over dinosaurussen en fossielen. Het Oertijdmusuem in Brabant geeft jou de kans om van dichtbij te bekijken hoe deze dieren geleefd hebben. Het museum biedt ook diverse educatieve activiteiten waar je veel leert over levende organismen op aarde, eeuwen geleden. Onderwijs wordt ook gegeven door middel van workshops. Je bekijkt de dieren in de dinosaurushal en de oertijdhal. Ben je recentelijk jarig geweest? Geef je feestje dan in het Oertijdmuseum in Boxtel. Bekijk een dinosaurusfilm en loop mee met een speurtocht door het park. Jouw verjaardag staat in het teken van educatie en avontuur. Wat wil je nog meer? Natuurlijk kunnen jij en je vriendjes van allerlei lekkers krijgen, zoals worstenbroodjes, ranja, fris, koeken of ijsjes. Bezoek het Oertijdmuseum in Brabant voor meer geologische kennis! Het is namelijk het grootste museum in Nederland dat zich richt op de historie van de aarde!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Oertijdmuseum De Groene Poort

Bosscheweg 80
5283WB Boxtel
Nederland

Contact

411616861

Openingstijden en reserveren

Is Oertijdmuseum De Groene Poort open? Kijk op de website van Oertijdmuseum De Groene Poort voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.