Met korting naar Openluchtmuseum De Spitkeet

Wat is Openluchtmuseum De Spitkeet?

Openluchtmuseum De Spitkeet is een unieke plek waar je terug in de tijd gaat. Je kunt er oude ambachten bewonderen, zoals bakken, weven en schilderen. Er zijn ook veel oude gebouwen te bezichtigen, zoals een kerk, een school en een boerderij. Een bezoek aan De Spitkeet is een leuke ervaring voor jong en oud.

Openluchtmuseum De Spitkeet reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Openluchtmuseum De Spitkeet beoordeling achter te laten.

Openluchtmuseum De Spitkeet Harkema

In Openluchtmuseum De Spitkeet in Harkema zie je hoe mensen in 1850 - 1950 leefden én werkten op de heide tussen Friesland en Groningen. De mensen waren erg arm en leefden in hutten of holwoningen. Neem eens een kijkje in zo'n uitgegraven holwoning dat verstevigd is met planken en zie een eenvoudige slaapplaats en een klein tafeltje. Het museum heeft ook exposities over het gereedschap van vroeger en de voorwerpen van de vroegere huisvrouw. Het park is heel ruim, namelijk zeker vier hectare. Je kunt hier dus gemakkelijk een hele dag vertoeven. In de jaren zestig van..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Openluchtmuseum De Spitkeet

De Dunen 3
9281KT Harkema
Nederland

Contact

0512-840431

Openingstijden en reserveren

Is Openluchtmuseum De Spitkeet open? Kijk op de website van Openluchtmuseum De Spitkeet voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.