Met korting naar Openluchtmuseum Het Hoogeland

Wat is Openluchtmuseum Het Hoogeland?

Openluchtmuseum Het Hoogeland neemt je mee naar het Noorden. Ervaar het boerderijleven in dorpen uit 1890. Proef hoe de mensen leefden in het bekende ‘hoge land’. Geniet ligt overal om je heen! Laat je verbazen door de meer dan 20 boerderijen en historische gebouwen uit het Noorden. Een dag vol leerzame, nostalgische ervaringen!

Openluchtmuseum Het Hoogeland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Openluchtmuseum Het Hoogeland beoordeling achter te laten.

Openluchtmuseum Het Hoogeland Warffum

Het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum is een museum dat je laat zien hoe er honderd jaar geleden op het platteland werd gewoond en gewerkt. Het Noord-Groningen van de negentiende eeuw zag er namelijk anders uit dan nu. Het bestond voornamelijk uit kleine dorpjes die weer werden omringd door uitgestrekte akkers. Bijna iedereen was dan ook werkzaam in de landbouw. Via de talloze vaarten en enkele kleine weggetjes is alles met elkaar verbonden. De industrie is er nog niet, alles wordt hier met de hand gedaan en gemaakt. De enige 'machine' die ze hier gebruikten was..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Openluchtmuseum Het Hoogeland

Schoolstraat 4
9989AG Warffum
Nederland

Contact

0595-422233

Openingstijden en reserveren

Is Openluchtmuseum Het Hoogeland open? Kijk op de website van Openluchtmuseum Het Hoogeland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.