Met korting naar Openluchtmuseum Ootmarsum

Wat is Openluchtmuseum Ootmarsum?

Openluchtmuseum Ootmarsum is een unieke plek waar je terug in de tijd gaat. Je kunt er oude ambachten bewonderen, zoals bakken, weven en schilderen. Er zijn ook veel oude gebouwen te bezichtigen, zoals een kerk, een school en een boerderij. Een bezoek aan dit museum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Openluchtmuseum Ootmarsum reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Openluchtmuseum Ootmarsum beoordeling achter te laten.

Openluchtmuseum Ootmarsum

Een heel dorp vol met historie. Het Openluchtmuseum Ootmarsum is letterlijk de geschiedenis zelf. In dit dorp loop je oude boerderijen binnen of maak je kennis met de woonstijl van die tijd in het Molenhuisje. Het museum bestaat uit 17 gebouwen en pandjes die stuk voor stuk vol staan met de gebruiksvoorwerpen en inrichting van vervlogen tijden. Het is alsof je een tijdmachine bent ingestapt en in het Ootmarsum van vroeger bent binnen komen wandelen! Het park zelf is al zeker de moeite van het bezoeken waard. Overal zie je prachtige bomen en mooie waterpartijen. Maar..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Openluchtmuseum Ootmarsum

Smithuisstraat 2
7631GH Ootmarsum
Nederland

Contact

541293099

Openingstijden en reserveren

Is Openluchtmuseum Ootmarsum open? Kijk op de website van Openluchtmuseum Ootmarsum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.