Met korting naar Oud Valkeveen

Wat is Oud Valkeveen?

Speelpark Oud Valkeveen in Naarden is een speelparadijs voor kinderen. Het is een grote speelweide met verschillende attracties. Het speelpark ligt in een bosrijk natuurgebied en is een mooie plek om te genieten van de natuur. Is het weer wat minder, dan kunnen kinderen zich vermaken in de indoor speelhal.

Oud Valkeveen reviews

Op basis van 133 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Oud Valkeveen beoordeling achter te laten.

Korting op Oud Valkeveen tickets

Speelpark Oud Valkeveen is een park dat voornamelijk gericht is op kinderen. 65 plussers en groepen vanaf 25 personen profiteren van korting. Als je een seizoensabonnement neemt, is de prijs per kaartje ook voordeliger. Speelpark Oud Valkeveen leent zich uitstekend voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Voor deze categorieën zijn leuke arrangementen beschikbaar. Uitmetkorting.nl verzamelt regelmatig nieuwe aanbiedingen. Zodra er een korting beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina van Speelpark Oud Valkeveen.

Oud Valkeveen Naarden

Oud Valkeveen is voor kinderen die gewoon lekker willen spelen. Met meer dan 50 attracties en speeltoestellen is het een speelpark vol vermaak. Buiten is er een grote speelweide met een eigen strand. Er zijn snelle attracties, verkoelende attracties, achtbanen, zweefmolens en nog veel meer. Roetsj van een 15 meter hoge glijbaan of stap in een oldtimer. Klim in het Piratika eiland of maak een vrije val in de Ooigevaar. Is het weer wat minder, dan kunnen kinderen naar hartelust spelen in de Indoor speelhal. Hier zit een bioscoop een ballenbak en een theater vol met dans en zang. Ook aan ouders is gedacht, er zijn verschillende horecagelegenheden en plekken om te genieten van de zon. Houd deze pagina in de gaten en scoor mooie kortingen op je entreetickets. Bied mee met veilingen of doe mee met een winactie en speel kortingsvouchers in de wacht!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Oud Valkeveen

Oud Huizerweg 2
1411GZ Naarden
Nederland

Contact

035-6944223

Openingstijden en reserveren

Is Oud Valkeveen open? Kijk op de website van Oud Valkeveen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.