Wat is Oude Ambachten En Speelgoed Museum?

Het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum in Barneveld is een museum met een grote collectie oud speelgoed, ambachtsvoorwerpen en machines.rn

Het Oude Ambachten En Speelgoed Museum in Terschuur is een bijzonder museum. Je ziet er 160 verschillende ambachten en de omgeving waarin die ambachten beoefend werden: een slagerij, een drogisterij en een drukkerij zijn daarvan slechts een aantal voorbeelden. Dinky Toys en Meccano: de enorme collectie speelgoed doet je weer verlangen naar je jeugd. Maar ook wanneer jij altijd al eens hebt willen zien waar je ouders of grootouders mee hebben gespeeld krijg je in dit museum een goed beeld van wat er vroeger allemaal was. Al het speelgoed is nog in perfecte staat. Niet alleen van oud speelgoed krijg je een duidelijk beeld, maar ook van de ambachten krijg je een goed beeld. Zo zie je bijvoorbeeld hoe verf gemaakt wordt en hoe een kapper vroeger aan de slag ging. Kinderen vermaken zich ook prima in dit museum waar zij speelgoed en ambachten zien waarvan ze nog nooit gehoord hebben. In het museum vind je een vaste collectie, maar daarnaast zijn er ook wisselende exposities die extra aandacht geven aan een bepaald bedrijf of een ambacht uit Nederland. In dit museum hoef je je geen moment te vervelen en daarom is het ook zo leuk om een hele dag door te brengen in dit museum.

Oude Ambachten En Speelgoed Museum review:

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Oude Ambachten En Speelgoed Museum beoordeling achter te laten.

Adres Oude Ambachten En Speelgoed MuseumRijksweg 87
3784LV Terschuur
Nederland

+31 (0)342-462060