Met korting naar Oude Ambachten En Speelgoed Museum

Wat is Oude Ambachten En Speelgoed Museum?

Het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum in Barneveld is een museum met een grote collectie oud speelgoed, ambachtsvoorwerpen en machines.

Oude Ambachten En Speelgoed Museum reviews

Op basis van 22 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Oude Ambachten En Speelgoed Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Oude Ambachten En Speelgoed Museum tickets

Ga nu met korting naar het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum! Bekijk op deze pagina geldige kortingsacties waarmee je flink kan besparen op je entreetickets. Het Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum is een unieke belevenis voor jong en oud. Het is een speelse kijk in het verleden. Zie hoe je ouders of grootouders zich vroeger binnen en buiten vermaakte en welke voorwerpen bij welke ambacht hoort. Doe bijvoorbeeld mee aan een Dagje-Uit-Quiz, bied mee op veilingen of profiteer van kortingsacties en bezoek het museum met veel voordeel. Zo blijft er geld over om je bezoek in stijl af te sluiten met koffie en iets lekkers in het ambachten museumcafé.

Oude Ambachten En Speelgoed Museum Terschuur

Het Oude Ambachten En Speelgoed Museum in Terschuur is een bijzonder museum. Je ziet er 160 verschillende ambachten en de omgeving waarin die ambachten beoefend werden: een slagerij, een drogisterij en een drukkerij zijn daarvan slechts een aantal voorbeelden. Dinky Toys en Meccano: de enorme collectie speelgoed doet je weer verlangen naar je jeugd. Maar ook wanneer jij altijd al eens hebt willen zien waar je ouders of grootouders mee hebben gespeeld krijg je in dit museum een goed beeld van wat er vroeger allemaal was. Al het speelgoed is nog in perfecte staat. Niet alleen van oud speelgoed krijg je een duidelijk beeld, maar ook van de ambachten krijg je een goed beeld. Zo zie je bijvoorbeeld hoe verf gemaakt wordt en hoe een kapper vroeger aan de slag ging. Kinderen vermaken zich ook prima in dit museum waar zij speelgoed en ambachten zien waarvan ze nog nooit gehoord hebben. In het museum vind je een vaste collectie, maar daarnaast zijn er ook wisselende exposities die extra aandacht geven aan een bepaald bedrijf of een ambacht uit Nederland. In dit museum hoef je je geen moment te vervelen en daarom is het ook zo leuk om een hele dag door te brengen in dit museum. Doe mee aan de Dagje-Uit-Quiz, een veiling of verkrijg korting via een kortingsactie.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Oude Ambachten En Speelgoed Museum

Rijksweg 87
3784LV Terschuur
Nederland

Contact

+31 (0)342-462060

Openingstijden en reserveren

Is Oude Ambachten En Speelgoed Museum open? Kijk op de website van Oude Ambachten En Speelgoed Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.