Met korting naar Pairi Daiza

Wat is Pairi Daiza?

Pairi Daiza is een uniek uitje waar iedereen van kan genieten. Van leuke attracties voor jong en oud, mooie uitgestrekte wandelpaden en het spectaculaire kasteel dat als decor voor de dierentuin dient. Met over de hele wereld verzamelde dieren, mooi aangelegde tuinen en een openluchttheater zit er voor ieder wat wils. Geen moment ga je je hier vervelen, kom dus lekker een dagje genieten van Pairi Daiza!

Pairi Daiza reviews

Op basis van 53 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Pairi Daiza beoordeling achter te laten.

Pairi Daiza Brugelette

Pairi Daiza is een groot dierenpark in België. Je maakt hier in één dag een wereldreis langs de mooiste dieren, gebouwen en planten van onze wereldbol. Op deze pagina vind je alle korting en aanbiedingen voor deze rondreis in een dag. Is er geen korting beschikbaar? Dan loont het de moeite om je kaartjes online aan te schaffen. Hier zijn ze voordeliger dan aan de kassa van het park en bovendien weet je zeker dat je naar binnen kunt! Pairi Daiza is namelijk erg populair en op zonnige zomerdagen worden de poorten wel eens gesloten. Op deze pagina vind je ook regelmatig arrangementen, waarbij je korting krijgt op een hotel en de kaartjes voor het park. Handig, want Pairi Daiza is voor de meeste Nederlanders niet om de hoek!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Pairi Daiza

Le Domaine 1
7940 Brugelette
België

Contact

+32(0)68250850

Openingstijden en reserveren

Is Pairi Daiza open? Kijk op de website van Pairi Daiza voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.