Met korting naar Pakawi Park

Wat is Pakawi Park?

Beleef de dieren zoals nergens anders! Een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. Kom eens een kijkje nemen en beleef het allemaal echt!

Pakawi Park reviews

Op basis van 30 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Pakawi Park beoordeling achter te laten.

Pakawi Park Olmen (Balen)

Pakawi Park is een waar paradijs voor de bewoners van de dierentuin. Als je ook eens een kijkje wilt nemen in het paradijs, dan zal je daarvoor entree moeten betalen. Wil je aan het eind van de dag nog wat geld overhouden om een lekker ijsje of een patatje te kopen? Zorg dan dat je kaartjes met korting koopt! De tickets voor Pakawi Park zijn in de winter een stuk goedkoper dan in de zomer. Ook scheelt het al snel een paar euro per persoon als je met een groep van minimaal 20 personen gaat. Houd ook het internet in de gaten voor korting, er zijn namelijk regelmatig aanbiedingen of kortingsbonnen te vinden!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Pakawi Park

Bukenweg 45
2491 Olmen (Balen)
België

Contact

+32 14 30 98 82

Openingstijden en reserveren

Is Pakawi Park open? Kijk op de website van Pakawi Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.