Met korting naar Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk reviews

Op basis van 75 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Paleis Soestdijk beoordeling achter te laten.

Paleis Soestdijk Baarn

Paleis Soestdijk is de voormalige woning van Prinses Juliana en Prins Bernhard in Baarn. Sinds hun overlijden in 2004 is het paleis onbewoond en opengesteld voor publiek. Een perfecte gelegenheid om eens een kijkje te nemen in het koninklijk bestaan! Het Paleis doet bijna nooit mee aan kortingsacties, ook de museumjaarkaart is niet geldig. Een ticket voor het Paleis is inclusief toegang tot het prachtig aangelegde park daaromheen. Dit kaartje is gratis voor kinderen tot 4 jaar. Ben je een echte tuinliefhebber? Het is ook mogelijk om alleen een kaartje te kopen voor het park rondom het Paleis. Dit is voordeliger dan een kaartje voor het Paleis. Tip: ga zo vroeg mogelijk, dan is het nog lekker rustig in het Paleis en kijk je op je gemakje rond.

Mensen bezochten ook: De Fundatie, Fort Vechten, Kasteel De Haar, Kasteel Doorwerth, Kasteel Hoensbroek, Loevestein, Muiderslot, Paleis Het Loo, Paleis Op De Dam

Praktische informatie


Adres Paleis Soestdijk

Amsterdamsestraatweg 1
3744AA Baarn
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Paleis Soestdijk open? Kijk op de website van Paleis Soestdijk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.