Met korting naar Panorama Mesdag

Wat is Panorama Mesdag?

In Panorama Mesdag in Den Haag kan je het meesterwerk van de schilder Mesdag bewonderen: een cilindervormig schilderij van ongeveer 14 meter hoog en met een omtrek van 120 meter!

Panorama Mesdag reviews

Op basis van 14 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Panorama Mesdag beoordeling achter te laten.

Korting op Panorama Mesdag tickets

Panorama Mesdag korting vind je hier! Wij presenteren je op deze pagina verschillende kortingsacties waardoor je flink kan besparen op jouw Mesdag toegangskaartje. Dit bijzondere kunstwerk in Den Haag is wereldberoemd. Niet alleen vanwege zijn enorme grote maar ook vanwege zijn cilindervormige vorm. Wil je voordelig het Panorama Mesdag bezoeken dan ben je bij Uitmetkorting.nl aan het juiste adres. Win bijvoorbeeld een prijs door mee te doen aan de Dagje-Uit-Quiz of vind kortingsvouchers die bij jou passen. Zo sleep je gemakkelijk en snel voordelige Panorama Mesdag entreekaartjes binnen. Dus wacht niet langer en sla je slag!

Panorama Mesdag Den Haag

In Den Haag bevindt zich een fantastisch museum, het Panorama Mesdag. Hendrik Willem Mesdag is een kunstenaar die de kust, de duinen en het dorp Scheveningen van 1881 heeft geschilderd op één doek. Je bezichtigt het grootste schilderij van Nederland. Dit meesterwerk is 120 meter lang en 14 meter hoog en zoals de naam van het museum al doet vermoeden is het een panorama. Wanneer je een bezoek brengt aan dit bijzondere kunstwerk zie je een vergezicht op zee, de duinen, het strand en ook het dorp Scheveningen. Wandel langs het doek en bekijk alle bijzondere details. Schepen, daken van huizen en allerlei prullaria wat bezoekers van het strand en de duinen achterlieten. Daarnaast zie je ook heel gedetailleerd de wolken en de golven in de zee. Dit panorama is het grootste doek van het museum, maar je vindt nog meer werken van Hendrik Willem Mesdag. De meeste kunstwerken zijn van deze kunstenaar, maar er zijn ook werken van zijn vrouw Sientje Mesdag- van Houten. Na het bewonderen van de kunstwerken breng je natuurlijk even een bezoek aan de museumwinkel voor een leuk aandenken. Om op adem te komen tijdens de wandeling bezoek je het museumcafé en smul je van een hapje en drankje. Een museum met één schilderij in het bijzonder. Wanneer kom jij de Panorama Mesdag bekijken? Jouw ticket naar dit museum verkrijg je via Uitmetkorting.nl, voor betaalbare dagjes uit met fraaie kortingen. Er zijn meerdere mogelijkheden om te profiteren: van veilingen, de Dagje-Uit-Quiz tot aan kortingsbonnen. Kijk wat rond en sla je slag!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Panorama Mesdag

Zeestraat 65
2518AA Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3106665

Openingstijden en reserveren

Is Panorama Mesdag open? Kijk op de website van Panorama Mesdag voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.