Met korting naar Parc Asterix

Wat is Parc Asterix?

Parc Asterix is een themapark in Frankrijk, geïnspireerd op de stripboekenreeks Asterix. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een 4D-bioscoop. Er zijn ook veel restaurants en winkels. Parc Asterix is een geweldige plek voor het hele gezin om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Parc Asterix reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Parc Asterix beoordeling achter te laten.

Parc Asterix Parijs

In Parc Asterix betreed je de wereld (en het dorpje) van Asterix en Obelix. De Gallische helden en al hun vrienden en vijanden hebben een plekje in het park nabij Parijs. Ben je in een spontane bui en besluit je vanuit Nederland naar Frankrijk te rijden voor een bezoek aan dit park, dan is dat natuurlijk hartstikke leuk, maar kost het je ook wel wat geld. De benzine betaalt zichzelf helaas niet! Om te voorkomen dat je portemonnee al leeg is voordat je aan de terugreis begint, is het handig om te checken of er korting verkrijgbaar is. Zodra wij een actie hebben, komt deze in het overzicht te staan. Een goede tip is om een 3 Parken Pas aan te schaffen. Daarmee kan je onbeperkt naar Walibi Holland, het Dolfinarium en Avonturenpark Hellendoorn en krijg je eenmalig gratis entree tot Parc Asterix! Wil je daarna nog een keer naar het Franse park, dan krijg je sowieso 50% korting op de entreeprijs.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Parc Asterix

BP 8
60128 Parijs
Frankrijk

Contact

0033(0)826301040

Openingstijden en reserveren

Is Parc Asterix open? Kijk op de website van Parc Asterix voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.