Met korting naar Parc Bagatelle

Wat is Parc Bagatelle?

Parc Bagatelle is een prachtig park in Parijs. Het is een oase van rust en schoonheid. Het park is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Er zijn veel bomen, bloemen en vogels. Er is ook een klein meer waar je kunt vissen. Er zijn veel wandelpaden en bankjes waar je kunt zitten en genieten van de rust. Parc Bagatelle is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Parc Bagatelle reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Parc Bagatelle beoordeling achter te laten.

Parc Bagatelle Merlimont

In het noord-westen van Frankrijk in het plaatsje Merlimont ligt het attractiepark Parc Bagatelle. Als je met je gezin zin hebt in een dag vol plezier moet je hier zeker langskomen. Het pretpark biedt veel diverse attracties, voor durfals maar ook zeker voor de aller kleinsten onder ons. Sjees door de lucht in de achtbaan of maak een rustig rondje in het reuzenrad. Maak een snoekduik van de wildwaterbaan en stuiter naar de Grand prix baan. Een heerlijk dagje uit beleef je in Parc Bagatelle!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Parc Bagatelle

Avenue De Bagatelle D940
62155 Merlimont
Frankrijk

Contact

+33(0)321890999

Openingstijden en reserveren

Is Parc Bagatelle open? Kijk op de website van Parc Bagatelle voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.