Met korting naar Park Tivoli

Wat is Park Tivoli?

Park Tivoli is een attractiepark met attracties speciaal voor jonge kinderen. Het is gevestigd in Berg en Dal, dit ligt vlakbij Nijmegen in Gelderland.

Park Tivoli reviews

Op basis van 54 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Park Tivoli beoordeling achter te laten.

Korting op Park Tivoli tickets

Bij Amusementpark Tivoli kunnen kinderen de hele dag genieten van meer dan 30 attracties en speeltoestellen. Wat het nog leuker maakt, is wanneer je er met korting naartoe kunt gaan! Ontdek dus snel de beschikbare Tivoli kortingen die Uitmetkorting.nl voor jou heeft geselecteerd. Zo boek je gemakkelijk een entreeticket via deze pagina én maak je je bezoek aan Amusementpark Tivoli voordelig. Zo houd je geld over voor een lekker ijsje van de Smulhoek of voor een portie poffertjes bij Restaurant 'De Wigwam'. Tip: bestel je toegangskaart online en profiteer van korting per kaartje!

Park Tivoli Berg en Dal

Kom naar Park Tivoli in Berg en Dal en geniet van meer dan 30 attracties. Kinderen tussen de 2 en 12 jaar genieten hier van een zweefmolen, botsauto's, een draaimolen, een ballenbak, stoere achtbaan en nog veel meer! Ze ontdekken de wonderen van de regenboog in de attractie 'De Regenboogreis'. Hoewel een groot deel van het pretpark buiten is kunnen kinderen zich er ook in de regen prima vermaken. Dan spelen ze namelijk lekker verder in het overdekte klim- en klauterparadijs Circus Fun City. Kinderen kunnen vaak zonder begeleiding in de attracties, ouders kunnen zich dus lekker terugtrekken op een van de terrassen of rustig toekijken hoe de kinderen zich vermaken. Uiteraard mogen ouders vaak ook wel mee in de attracties. Soms is dit wel fijn, als ze bijvoorbeeld het Griezelbos in gaan. Tiffi en Toffi wonen in het attractiepark, zij willen maar wat graag met alle kinderen op de foto. De kinderen kunnen ook geschminkt worden als ze dit willen. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten! Voor korting op de toegangskaartjes voor het hele gezin kijk je op deze pagina.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Park Tivoli

Oude Kleefsebaan 116
6571BK Berg en Dal
Nederland

Contact

024-6844444

Openingstijden en reserveren

Is Park Tivoli open? Kijk op de website van Park Tivoli voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.