Met korting naar Philips Museum

Wat is Philips Museum?

Het Philips Museum in Eindhoven is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van technologie. Het museum biedt een unieke kijk op de technologische innovaties van Philips, van de eerste gloeilamp tot de modernste technologie. Bezoekers kunnen ook de geschiedenis van het bedrijf ontdekken en de verhalen achter de producten leren kennen. Een bezoek aan het Philips Museum is een leerzame ervaring.

Philips Museum reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Philips Museum beoordeling achter te laten.

Philips Museum Eindhoven

Ben jij benieuwd naar het verhaal van Philips? Bezoek dan het Philips Museum, waar je verschillende interactieve exposities kunt bewonderen. Het museum is gevestigd aan de Emmasingel In Eindhoven, op dezelfde plek waar Gerard Philips 125 jaar geleden zijn eerste gloeilamp produceerde! Bezoek hier de voorstelling ‘De Lamp’ waarin het Lampenmaakstertje samen met Gerard en Anton Philips vertelt hoe het was om in 1891 bij Philips & Co te werken. Ook wordt tijdens dit toneelstuk op een eenvoudige wijze uitgelegd hoe het technische proces van de productie van de eerste gloeilamp in zijn werk is gegaan. Ook leuk voor kinderen! De nieuwe experience ‘Innovation and you’ geeft je een unieke blik in de toekomst en de rol die techniek daarin gaat spelen. Via interactieve schermen ervaar je zelf dit toekomstbeeld waarin innovatie kan zorgen voor een duurzamer, veiliger en gezonder leven. Of test zelf hoe innovatief jij bent met de iPad game Mission Eureka!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Philips Museum

Emmasingel 31
5611 AZ Eindhoven
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Philips Museum open? Kijk op de website van Philips Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.