Met korting naar Pinkpop

Wat is Pinkpop?

Pinkpop is het langstlopende muziekfestival ter wereld en wordt elk jaar georganiseerd in Landgraaf. Het festival wordt meestal in het Pinksterweekend georganiseerd en duurt drie dagen.

Pinkpop reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Pinkpop beoordeling achter te laten.

Korting op Pinkpop tickets

Drie dagen feesten in Landgraaf tijdens Pinkpop! Uitmetkorting.nl houdt ook wel van een feestje. Zeker een feestje waar je met korting binnen kan komen. Jij vast ook wel en daarom hebben wij goed nieuws, want dat kan nu via Uitmetkorting.nl. Via deze pagina kan je toegangskaartjes met korting scoren tot muziekfestival Pinkpop. Wie weet win je wel gratis entreekaarten tot Pinkpop in Landgraaf. Goedkoop naar Pinkpop is nog nooit zo makkelijk geweest. Zo blijft er extra geld over voor een lekker koud biertje. Geniet van de grote diversiteit aan muziek en een drankje in de hand! Wees er wel snel bij want de kaartverkoop gaat snel.

Pinkpop Landgraaf

Pinkpop is een driedaags popfestival dat plaatsvindt in het Limburgse Landgraaf. Het evenement is het langstlopende jaarlijks terugkerende popfestival ter wereld. Het vindt ieder jaar plaats tijdens het pinksterweekend. Vrij nemen is dus meestal niet eens nodig voor dit leuke evenement. Behalve wellicht een dagje na het festival om bij te komen van drie dagen feest. Het festival trekt per dag tienduizenden mensen. Je kunt het complete festival bijwonen en daarbij overnachten op een van de campings van Pinkpop, maar je er ook voor kiezen om maar één dag te komen. De campings zijn uiteraard voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals douches en toiletten. Het festival heeft meerdere podia. Zo kunnen tijdens de drie dagen tientallen bekende en minder bekende bands optreden bij dit veelzijdige festival. Ga helemaal los op de muziek van je favoriete artiesten of ontdek je nieuwe favorieten. Ben je moe van het dansen en springen? Leg dan een kleedje neer op het grasveld en rust lekker uit. Samen met een hapje en een drankje natuurlijk. Op het festivalterrein kun je namelijk allerlei soorten eten en drinken halen. Van tosti geitenkaas tot Thaise bamischotel. Er is letterlijk voor ieder wat wils. Het programma vind je bijtijds online op de site van Pinkpop. Zit je krap bij kas maar wil je dit bekende Nederlandse popfestival niet missen? Boek een kaartje via Uitmetkorting.nl, op deze pagina staan kortingsbonnen, codes en acties welke allemaal up-to-date zijn.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Sensation

Contact

+31 (0)46-4756717

Openingstijden en reserveren

Is Pinkpop open? Kijk op de website van Pinkpop voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.