Met korting naar Planete Sauvage

Wat is Planete Sauvage?

Planete Sauvage is een indrukwekkende animatiefilm uit 1973 met prachtige visuele effecten. De film brengt het verhaal van een jongen die een held wordt als hij de mysterieuze werelden van de Planete Sauvage ontdekt. Hij ontdekt energiebronnen, ongewone dieren en verstopte geheimen. Een magisch en sprookjesachtig avontuur wacht op iedereen die begint met dit verhaal. De Planete Sauvage is een rusteloze fantasiewereld vol actie en avontuur.

Planete Sauvage reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Planete Sauvage beoordeling achter te laten.

Planete Sauvage Port-Saint-Père

Ga op safari en ontdek wilde beesten veel heel dichtbij. Bij Planete Sauvage in Port-Saint-Père is dit mogelijk. Het park is erg groot en heeft wel duizend dieren van ruim 150 soorten om te bekijken. Je wordt door alle vijf de werelddelen vervoerd in een mega stoere jeep. Daarna kun je plaatsnemen bij de dolfijnenshow of over de houten brug lopen in de apenjungle. Dit unieke dierenpark brengt mens en dier echt dichtbij elkaar. Dus kom snel een bezoekje brengen aan dit wonderlijke dierenpark.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Planete Sauvage

La Chevalerie BP 3
44710 Port-Saint-Père
Frankrijk

Contact

0033(0)240048282

Openingstijden en reserveren

Is Planete Sauvage open? Kijk op de website van Planete Sauvage voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.