Met korting naar Playmobil Funpark

Wat is Playmobil Funpark?

Playmobil Funpark is een evenement dat jaarlijks plaatsvindt. Er is voor iedereen wat wils: van spectaculaire maar leuke attracties, dino-experience, aquarium-avontuur tot Playmobil-expo's en creative workshops. Er is ook een groot theater waarin elke avond verschillende voorstellingen plaatsvinden. Iets voor jong en oud, een ideaal evenement voor een dag vol leuke activiteiten en spannende avonturen.

Playmobil Funpark reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Playmobil Funpark beoordeling achter te laten.

Playmobil Funpark Zirndorf

Playmobil Funpark is een attractiepark in het Duitse Zirndorf. Hier draait het helemaal om het populaire speelgoed Playmobil. De levensgrote figuren staan door het hele park heen en zijn niet alleen decoratief, maar ook heel leuk speelmateriaal. Maak een ritje in de Playmobil Rodeo of bekijk de Ark van Noach op ware grootte. Geniet van een lekker kopje koffie met wat lekkers terwijl de kinderen zich uitleven in de gigantische speeltuin en bekijk samen de grote dino's. Playmobil Funpark is een leuke dag uit voor het hele gezin.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Playmobil Funpark

Brandstätterstraße 2
90513 Zirndorf
Duitsland

Contact

+49(0)91196661700

Openingstijden en reserveren

Is Playmobil Funpark open? Kijk op de website van Playmobil Funpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.