Met korting naar Potts Park Minden

Wat is Potts Park Minden?

Potts Park Minden is een prachtig park in het noordwesten van Duitsland. Het park is een populaire bestemming voor toeristen en lokale bewoners. Het park heeft een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder een kabelbaan, een klimmuur, een minigolfbaan, een speeltuin, een dierentuin en een openluchttheater. Er zijn ook veel restaurants en cafés in het park. Het park is een perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en om te genieten van een dagje uit.

Potts Park Minden reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Potts Park Minden beoordeling achter te laten.

Potts Park Minden

Kom met het hele gezin een gezellige dag beleven in het grote Duitse pretpark Potts Park Minden. Er is hier van alles te beleven voor jong en oud. Rollercoaster fanaten kunnen heerlijk gillen in de achtbanen, die kinderen leven zich helemaal uit in leuke kinderattracties en voor een beetje ontspanning en educatie ga je naar het Knopenmuseum of het science fiction centrum. Doordat Potts Park zo divers is zul je je hier geen moment vervelen!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Potts Park Minden

Bergkirchener Straße 99
32429 Minden
Duitsland

Contact

+49(0)57151088

Openingstijden en reserveren

Is Potts Park Minden open? Kijk op de website van Potts Park Minden voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.