Met korting naar Rastiland

Wat is Rastiland?

Rastiland is een pretpark met verrassend veel indoor- en outdoorpret. Je kan er klim- en klauterparcoursen doen, glijbaan of sneeuwtour, je kan er bowlen, minigolfen, galerij schietspelen en lasergamen. Er zijn spectaculaire glijbanen van meer dan 20 meter hoog en een uitgebreid buitengebied met verschillende attracties. Verder zijn er ook diverse speciaal gerichte kinderactiviteiten en geschenken. Vermaken is dus gegarandeerd in Rastiland!

Rastiland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Rastiland beoordeling achter te laten.

Rastiland Salzhemmendorf

Rastiland is een pretpark in het Duitse Salzhemmendorf. In dit gezellige attractiepark valt van alles te beleven. Waaghalzen gaan uit hun dak in de wildwaterbanen, in de achtbaan of in de grote schommelboot. Ook voor kinderen zijn er speciale attracties. Speeltuinen, maar ook een kindercarrousel en botsbootjes. Gezinnen kunnen met z'n allen tegelijk in de attractie. Bijvoorbeeld in de trein Western-Eisenbahn of het spannende Abenteuerfahrt durch die Piratenstadt. Tijdens Halloween is Rastiland echt bijzonder, want dan loop je zomaar de kans om een heks of vampier tegen het lijf te lopen.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Rastiland

Quanthofer Straße 9
31020 Salzhemmendorf
Duitsland

Contact

+49(0)515394070

Openingstijden en reserveren

Is Rastiland open? Kijk op de website van Rastiland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.