Met korting naar Ravensburger Spieleland

Wat is Ravensburger Spieleland?

Ravensburger Spieleland is een paradijs voor kinderen. Op dit themapark is er van alles te beleven: van de spannende Goliath achtbaan tot de dolce vita-rivier, gevuld met kleurrijke rubberboten. Andere bezoekers kunnen de heuvel afglijden in de reuzenslee en plezier maken in talloze kinderattracties. Er is ook een fantastisch waterpark, waar kinderen kunnen glijden en spetteren. Dit is een perfecte manier om kwaliteitstijd door te brengen met het gezin.

Ravensburger Spieleland reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Ravensburger Spieleland beoordeling achter te laten.

Ravensburger Spieleland Meckenbeuren

Kom je een dag helemaal uitleven in het spellenland van Duitsland. Spellengigant Ravensburger heeft namelijk een prachtig pretpark waar je alle ouderwetse spelletjes terugvindt maar ook veel plezier maakt in de nieuwe moderne attracties. Er zijn zeven verschillende werelden waar voor iedereen wel een leuke attractie te vinden is. Er worden ook leuke interactieve spellen en shows georganiseerd. Dus laat je verrassen door dit mooie pretpark in Meckenbeuren, Ravenburger Spieleland!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Ravensburger Spieleland

Am Hangenwald 1
88074 Meckenbeuren
Duitsland

Contact

+49(0)75424000

Openingstijden en reserveren

Is Ravensburger Spieleland open? Kijk op de website van Ravensburger Spieleland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.