Met korting naar Recreatiepark Aquabest

Wat is Recreatiepark Aquabest?

Aquabest is een veelzijdig recreatiepark in Best. Naast bruisende wateractiviteiten als diverse verschillende glijbanen en een wildwaterbaan is het park ook een echte dierenwereld. Zo kunnen bezoekers genieten van verschillende dierenshows, de stoere kindervallei en speelattracties. Aquabest is een complete dag uit voor het hele gezin met voor ieder wat wils; van relaxt vissen tot het knallen van de avonturiersbaan.

Recreatiepark Aquabest reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Recreatiepark Aquabest beoordeling achter te laten.

Recreatiepark Aquabest Best

Familiepark Aquabest is eigenlijk een super grote speeltuin. Er zijn activiteiten voor lekker weer buiten en leuke dingen die je binnen kunt doen als het kouder is. Kinderen tot 12 jaar vervelen zich geen minuut in dit leuke attractiepark vol met klimrekken, schommels, trampolines en glijbanen. Er zijn zelfs botsautos's, en bij lekker weer kan er gezwommen worden. Eerder stond Familiepark Aquabest bekend als DippieDoe Best.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Recreatiepark Aquabest

Ekkersweijer 1
5681RZ Best
Nederland

Contact

499330204

Openingstijden en reserveren

Is Recreatiepark Aquabest open? Kijk op de website van Recreatiepark Aquabest voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.