Met korting naar Reddingmuseum Dorus Rijkers

Wat is Reddingmuseum Dorus Rijkers?

Het Reddingmuseum Dorus Rijkers is een uniek museum dat de geschiedenis van de Nederlandse reddingsbrigades in beeld brengt. Het museum toont de ontwikkeling van de reddingsbrigades, de technieken en de mensen die deze reddingsacties mogelijk maakten. Bezoekers kunnen hier de geschiedenis van de reddingsbrigades ontdekken en ervaren.

Reddingmuseum Dorus Rijkers reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Reddingmuseum Dorus Rijkers beoordeling achter te laten.

Reddingmuseum Dorus Rijkers Den Helder

Waar mensen op zee gaan, moeten ook mensen gered worden. Wil je weten hoe dit in de loop van de eeuwen ontwikkeld is? Bezoek dan het Reddingmuseum Dorus Rijks in Den Helder. In dit museum staat alles in het teken van het redden van gestrande schepen en drenkelingen. Ontdek alles over de geschiedenis van het Nederlandse reddingwezen. Je bekijkt hier allerlei voorwerpen die te maken hebben met water en overleven op en in het water. In het museum staan verschillende reddingsboten, waaronder de motorreddingboot Twenthe en de roeireddingboot nr. 15. Natuurlijk maak je ook..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Reddingmuseum Dorus Rijkers

Willemsoord 60G
1781AS Den Helder
Nederland

Contact

0223-618320

Openingstijden en reserveren

Is Reddingmuseum Dorus Rijkers open? Kijk op de website van Reddingmuseum Dorus Rijkers voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.