Met korting naar Rederij Leerdam

Wat is Rederij Leerdam?

Rederij Leerdam ligt nabij het Zuid-Hollandse Enspijk. Beleef het Zuid-Hollandse natuurschoon vanaf de Parel van Linge of de Kroon van Leerdam, twee schepen uit de vloot van Rederij Leerdam.

Rederij Leerdam reviews

Op basis van 41 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Rederij Leerdam beoordeling achter te laten.

Korting op Rederij Leerdam tickets

Voordelig een vaart over Zuid-Hollandse wateren maken? Maak dan gebruik van de kortingsacties op deze pagina. Wij van Uitmetkorting.nl houden van voordeel en bundelen alle geldige acties graag voor jou op één pagina. Hierdoor boek je voordelig Rederij Leerdam kaartjes. Ga je voor een rondvaart dan zijn kinderen tot 4 jaar zijn gratis en voor oudere kinderen geldt een speciaal tarief. Prijzen voor Rederij Leerdam zijn afhankelijk van je vaartijd. Ben je met een grote groep dan zijn er speciale tarieven en bespaar je flink. Voor de sloep huur geldt een bepaald tarief per dagdeel. Stap aan boord en geniet nu comfortabel en voordelig van het Leerdamse water.

Rederij Leerdam

Bij Rederij Leerdam maak je een mooie rondvaart in de omgeving van Leerdam. Daarvoor heb je keuze uit twee luxe schepen. Beide schepen zijn voorzien van een mooie salon waar het bij slecht weer goed toeven is. Ook is er een buitendek waar je geniet van het uitzicht, de omgeving en natuurlijk de heerlijke zon en frisse lucht. Aan boord ben je van alle gemakken voorzien, zo is er een bar en kun je lekker zitten. Het is echter ook mogelijk om de boot af te huren voor een middagje varen met een besloten gezelschap! Daarvoor gaan alle remmen los en wordt de salon flexibel voor je ingericht. Zo kun je alsnog zitten, maar is er bijvoorbeeld ook mogelijkheid om lekker te borrel en misschien zelfs een dansje te wagen! Het grote voordeel van een feest op een boot is dat het ook 100% besloten is. Wanneer je eenmaal op het water bent kan immers niemand meer aan boord komen! De boten zijn overigens geschikt voor alle leeftijden en alle gezelschappen, ook aan de minder valide bezoekers is dus gedacht. Zij gaan met liften naar het dek en rijden aan de achterzijde van de boot het dek op. Gemakkelijk, comfortabel en compleet uitgerust ben je dus een hele dag weg met de mensen waar je om geeft.

Mensen bezochten ook: Blue Boat Company, Marken Express, Rederij Lovers, Rederij Schuttevaer, Rederij Stiphout, Spido

Praktische informatie


Adres Rederij Leerdam

Lepelstraat 5A
4157GM Leerdam
Nederland

Contact

0345-651269

Openingstijden en reserveren

Is Rederij Leerdam open? Kijk op de website van Rederij Leerdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.