Met korting naar Rederij Lovers

Wat is Rederij Lovers?

Lovers Canal Cruises is een familiebedrijf in Amsterdam dat boottochten door de stad aanbiedt. Ze hebben een grote vloot en zelfs een eigen café.

Rederij Lovers reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Rederij Lovers beoordeling achter te laten.

Korting op Rederij Lovers tickets

Voordelig een boottocht over de Amsterdamse grachten maken? Dat kan met een kortingsactie van Lovers Canal Cruises. Boek een prachtige tocht door de grachten. Op Uitmetkorting.nl vind je kortingsacties, vouchers of win-acties waardoor een boottocht door de hoofdstad van Nederland al snel wordt mogelijk gemaakt. Bespaar flink op Lovers Canal Cruises: ook op leuke combinatiedeals.
Bezoek bijvoorbeeld op het Rijksmuseum, de Heineken Experience of een andere hotspot in Amsterdam. Een bijzondere combinatie met een rondvaartboot. Ook ideaal voor een groepsuitje weg. Korting op Lovers Canal Cruises wordt toegankelijk gemaakt via Uitmetkorting. Neus wat rond op de pagina en plan een goedkope dag weg.

Rederij Lovers Amsterdam

Met een boottocht van Lovers Canal Cruises uit Amsterdam ben je verzekerd van een gezellige en bijzondere dag. De rederij werd al in de jaren '50 opgericht en inmiddels is het een heus familiebedrijf geworden. Het enige nautische familiebedrijf van Amsterdam zelfs! De familie beschikt over een grote vloot en heeft zelfs een eigen café aan de Prins Hendrikkade. Daar kun je bijvoorbeeld wachten op de boot onder het genot van een echt Amsterdams 'pikketanesie' of een kopje koffie. Ook is er een restaurant waar uitsluitend biologisch gekookt wordt. Lekker vers en gezond dus nog voordat je de boot op stapt! Eenmaal klaar om het water op te gaan heb je verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan de Day Canal Cruise, daarmee maak je een comfortabele rondvaart die een uurtje duurt. Onderweg vergaap je je aan de schitterende gevels en de gezellige straatjes en grachten. Een andere mogelijkheid is de Red Light Cruise waar je romantisch met z'n twee een heerlijk diner eet terwijl de boot 's avonds allerlei gezellige plekjes aan doet. Het meest bijzonder is ongetwijfeld de Floating Dutchman. Deze bus kan ook varen! Je rijdt dus met bus en al het water in en geniet daar van de pracht en praal van Amsterdam. Veel plezier!

Mensen bezochten ook: Blue Boat Company, Marken Express, Rederij Leerdam, Rederij Schuttevaer, Rederij Stiphout, Spido

Praktische informatie


Adres Rederij Lovers

Prins Hendrikkade 25
1012TM Amsterdam
Nederland

Contact

020-5301090

Openingstijden en reserveren

Is Rederij Lovers open? Kijk op de website van Rederij Lovers voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.