Met korting naar Rederij Stiphout

Wat is Rederij Stiphout?

Vaar door karakteristiek Maastricht, kom langs bij Rederij Stiphout voor een tour in een prachtige boot. Bij Rederij Stiphout trotseer je de Maas en het Albertkanaal met je familie, een speciaal gezelschap of alleen.

Rederij Stiphout reviews

Op basis van 53 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Rederij Stiphout beoordeling achter te laten.

Rederij Stiphout Maastricht

Bij Rederij Stiphout ben je aan het juiste adres voor een heerlijke boottocht door mooie stukjes natuur. Stiphout heeft verschillende moderne en historische boten in bezit. Daarmee vaart de rederij bijzondere boottochten in binnen- en buitenland. De boten vertrekken vanuit Maastricht en varen bijvoorbeeld naar Luik of een tocht langs verschillende historische sluisjes in Limburg. Blijf je liefst in de buurt van de stad, geniet dan van een rondvaart over de maas of door de oude haven. Onderweg leer je leuke bijzonderheden over de stad en het ontstaan van Maastricht. Deze rondvaarten kun je eventueel combineren met een bezoek aan de bekende mergelgrotten of een bierproeverij. Geen liefhebber van bier? Geen nood! Er zijn ook wijnproeverijen, stadswandelingen, museumbezoeken en een vlaai proeverij gepland om je rondvaart nog leuker te maken. De tochten zijn leuk voor zowel jong en oud. Je kunt dus met de hele familie een gezellige dag op het water doorbrengen, of een personeelsfeest op de Limburgse rivieren en vaarten organiseren. Bekijk de website voor alle boten, arrangementen en mogelijkheden en boek direct! Dat kan zowel via de website als telefonisch, de rederij is namelijk het hele jaar dagelijks bereikbaar.

Mensen bezochten ook: Blue Boat Company, Marken Express, Rederij Leerdam, Rederij Lovers, Rederij Schuttevaer, Spido

Praktische informatie


Adres Rederij Stiphout

Maaspromenade 58
6211HS Maastricht
Nederland

Contact

433515300

Openingstijden en reserveren

Is Rederij Stiphout open? Kijk op de website van Rederij Stiphout voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.