Met korting naar Rembrandthuis

Wat is Rembrandthuis?

Museum Het Rembrandthuis is een uniek museum. Vooral uniek is de locatie, het oude huis van Rembrandt de schilder zelf. Bezoek het museum en zie hoe Rembrandt leefde en werkte.rn

Rembrandthuis reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Rembrandthuis beoordeling achter te laten.

Rembrandthuis Amsterdam

Wie kent hem niet? De schilder Rembrandt van Rijn is wereldwijd bekend! En hoe gaaf is het dat zijn oude huis ingericht is als museum en openstaat voor publiek. Nog gaver is, dat je het Rembrandthuis nu kan bezoeken met korting. Bij Uitmetkorting.nl ben je namelijk op het juiste adres voor de meest actuele kortingsacties. Zo score je bij ons in een handomdraai korting en kan je voordelig een bezoekje brengen aan het Rembrandthuis. Ontdek nu tegen een leuk tarief hoe het leven in de 17e eeuw was en zie Rembrandt’s adembenemende schilderijen met je eigen ogen. Doe er je voordeel mee!

Rembrandt van Rijn is wereldberoemd. Niet gek dus dat zijn oude huis aan de Amsterdamse Jodenbreestraat als museum is ingericht. In het Rembrandthuis ontdek je alles over het leven van Rembrandt van Rijn. Daarmee leer je ook veel meer over het dagelijks leven van andere Amsterdammers rond 1650. Bijna twintig jaar van zijn leven woonde Rembrandt in het voormalige koopmanshuis, samen met zijn vrouw Saskia van Uylenburgh. Op dit adres ontstonden wereldberoemde schilderijen, zoals de Nachtwacht. Wandel door het huis en bekijk het interieur zoals dat er in de 17e eeuw uitgezien moet hebben. In het nieuwe gebouw naast het originele Rembrandthuis vind je honderden etsen van de meester zelf. Naast een indrukwekkend oeuvre van schilderijen en tekeningen, maakte Rembrandt bijna 300 prenten. Al tijdens zijn leven werd hij bekend in heel Europa, juist door de etsen die je hier ziet hangen. Bekijk de fijne lijntjes waaruit hij de realistische landschappen opbouwde en verbaas je over de diepte in zijn werk. Behalve de vaste collectie zijn er ook regelmatig wisselende tentoonstellingen in het Rembrandthuis. Hierbij zie je werk van de meester zelf of een tentoonstelling van beelden die op een andere manier met hem te maken hebben. Krijg de mogelijkheid om de wisselende tentoonstellingen telkens weer te bekijken; boek een entreeticket met korting!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Rembrandthuis

Jodenbreestraat 4
1011NK Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5200400

Openingstijden en reserveren

Is Rembrandthuis open? Kijk op de website van Rembrandthuis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.