Met korting naar Reptielenzoo Serpo

Wat is Reptielenzoo Serpo?

Reptielenzoo in Serpo is de plek voor fans van exotische dieren, namelijk reptielen. Een dierenpark van een iéts ander kaliber. Deze dieren wil je liever niet zomaar tegen het lijf lopen - maar in Rijswijk ben je veilig.

Reptielenzoo Serpo reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Reptielenzoo Serpo beoordeling achter te laten.

Korting op Reptielenzoo Serpo tickets

Schrik jij niet af bij het zien van een reptiel op televisie? Sterker nog - zou je ze liever van dichtbij willen bewonderen. Het kan, in Reptielenzoo in Serpo (nabij Rijswijk). Op deze pagina staan vele kortingstickets- en andere bonnen voor de Reptielenzoo. Je krijgt binnen de tickets ook educatie over hoe om te gaan met de dieren, mocht je ze ooit wel in het wild tegenkomen. Welke aanbieding past er bij jou? Boek een combinatieticket óf een ticket voor het hele gezin. Doe mee met een veiling en win vouchers. Binnenkort bewonder jij krokodillen, gekko's en schorpioenen van dichtbij.

Reptielenzoo Serpo Delft

Echte reptielenliefhebbers komen naar ReptielenZoo Serpo in Rijswijk. Maar ook leken zullen dit een interessant dierenpark vinden. Er zijn vele bekende dieren te zien zoals pythons, krokodillen, ratelslangen en alligators. Daarnaast zijn er ook vele andere reptielen die je waarschijnlijk nog niet kent. Bij een tocht langs alle terrarie ontmoet je de meest fascinerende en exotische dieren, zoals leguanen en gekko´s, maar ook schorpioenen en allerlei andere giftige koudbloedigen die je liever niet in het wild tegenkomt! Maar geen zorgen, in dit dierenpark kan je al deze dieren veilig vanaf een afstandje bewonderen. Bij Dierentuin ReptielenZoo leer je heel veel over deze beesten. De medewerkers geven regelmatig cursussen en informatie over onder andere het houden van exoten. Naast alle feiten leer je ook meer over de sterke verhalen over deze dieren. Je kan bijvoorbeeld ook meer leren over wat je moet doen als je een schorpioen tegenkomt, of een krokodil. Naast een dierenpark is Serpo ook een opvangcentrum voor koudbloedigen. Veel exotische dieren worden al snel afgedankt door hun eigenaar omdat ze lastig te verzorgen zijn. Bij de Reptielenzoo worden deze dieren gelukkig goed opgevangen en krijgen ze alle zorg die ze nodig hebben. Krijg korting voor entreetickets voor Reptielenzoo Serpo, profiteer nu mee.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Reptielenzoo Serpo

Bruyn Kopsstraat 10
2288 ED Delft
Nederland

Contact

070 7370291

Openingstijden en reserveren

Is Reptielenzoo Serpo open? Kijk op de website van Reptielenzoo Serpo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.