Met korting naar Sare

Wat is Sare?

Thermen en beauty Saré ligt in het recreatiegebied 'Het Hulsbeek', dichtbij Oldenzaal. Voor Twentse gastvrijheid en een dagje rust bezoek je het wellnesscomplex Saré.

Sare reviews

Op basis van 33 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sare beoordeling achter te laten.

Sare Deurningen

Ben je in de buurt van Deurningen en heb je behoefte aan een ontspannen dagje uit? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Sare. Deze sauna heeft namelijk genoeg faciliteiten waardoor jij volkomen ontspannen weer naar buiten stapt. De thermen beschikt namelijk over diverse binnensauna's, buitensauna's, baden en zelfs een wellnessgrot. Binnen vind je bijvoorbeeld de Himalaya Sauna. In deze zoutcabine is iedereen stil zodat de werking van het in de Himalaya gewonnen zout op een positieve manier kan inwerken op je lichaam. Verder kun je ook een bezoekje brengen aan de infraroodsauna, de meditatiesauna en het caldarium. Buiten tref je een opgietsauna, de aardsauna en de Banja. Deze laatste is een sauna gebouwd van speciaal kelohout. Loop daarna de wellnessgrot binnen en geniet van de grotsauna, de stersauna, de rozensauna, de relaxruimte, de hamam en het relaxbad. Het is ook mogelijk om een je saunadagje uit te breiden met een fijne beautybehandeling. Denk aan een ontspannende massage of een bezoek aan de zonnebank. Maar je kunt ook kiezen voor een huidbehandeling of ontharingsbehandeling. Het is verstandig om de arrangementen te bekijken. Zo combineer je de sauna met een behandeling of een lekker hapje eten.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sare

Oldenzaalsedijk 22
7562PD Deurningen
Nederland

Contact

+31 (0)541-522201

Openingstijden en reserveren

Is Sare open? Kijk op de website van Sare voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.