Met korting naar Sauna Amstelland

Wat is Sauna Amstelland?

Ontspan en kom tot rust in Sauna Amstelland in Uithoorn! Met een ruim aanbod van sauna’s, whirlpools, stoomcabines en andere wellness faciliteiten is Sauna Amstelland een gezond dagje weg voor lichaam en geest. rn

Sauna Amstelland reviews

Op basis van 43 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Amstelland beoordeling achter te laten.

Sauna Amstelland Uithoorn

Bezoek Sauna Amstelland en laat al je zorgen van je af vallen. Ont-stress, rust uit en beleef een gezonde dag voor lichaam én geest. Met een ruim aanbod van verschillende sauna’s en wellness faciliteiten kun je altijd een faciliteit kiezen die aansluit bij je wensen en geestelijke behoeftes. Iedere sauna van Sauna Amstelland heeft namelijk een andere werking op je lichaam. Kies voor de hitte van de Finse buiten sauna of juist voor de frisheid van het dompelbad. Geef je lichaam de ontspanning die het verdient en bouw meer weerstand op door je van afvalstoffen te ontdoen. Maak je dag compleet met een lichaamsmassage, schoonheidsbehandeling of eet een hapje in het restaurant waarna je heerlijk kan ontspannen in de buitentuin.
Oftewel Sauna Amstelland heeft alle ingrediënten voor een ontspannen dag weg voor lichaam en geest. Kijk op deze pagina voor een mooie aanbieding en bezoek Sauna Amstelland met korting.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Amstelland

Sportlaan 66
1421TE Uithoorn
Nederland

Contact

0297-530896

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Amstelland open? Kijk op de website van Sauna Amstelland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.