Met korting naar Sauna De Bron

Wat is Sauna De Bron?

Sauna de Bron in Tynaarloo is een knus saunacomplex op de grens van Groningen en Drenthe. Naast diverse sauna's zijn er ook baden, een beautysalon en een restaurant.

Sauna De Bron reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna De Bron beoordeling achter te laten.

Korting op Sauna De Bron tickets

Even helemaal ontspannen, weg van de dagelijkse hectiek, dit kan bij Sauna de Bron! Profiteer nu van hoge kortingen op een bezoekje aan dit saunacomplex in Tynaarlo, want wie wil er nu niet zo goedkoop mogelijk naar de sauna? Wie weet win je wel gratis toegangskaartjes tot Sauna De Bron! Het kan allemaal via Uitmetkorting.nl! Hoe? Wij presenteren je op deze pagina alle actuele kortingsacties voor Sauna de Bron. Want waarom zou je teveel betalen voor een dagje ontspannen? Plan je sauna bezoek en geniet zo goedkoop mogelijk van een bezoek aan Saunacomplex De Bron in Drenthe.

Sauna De Bron Tynaarlo

Vlakbij het schitterende natuurgebied de Drentsche Aa, in Tynaarlo vind je Sauna De Bron. Deze sauna en thermen biedt je alles wat je nodig hebt om een dagje heerlijk tot rust te komen in een landelijke omgeving. Sauna De Bron is dan ook goed voorzien met verschillende sauna's, baden en zelfs complete beauty arrangementen. Je komt dus als een heel nieuw mens uit de sauna en zult je stukken beter voelen! In Sauna De Bron, is bijvoorbeeld een Terpsauna, dat is heel uniek want hij is gebaseerd om een Russisch badhuis, dit stoombad heeft gloeiend hete stenen waar ijskoud eucalyptus-water op wordt gegoten. Ook is er een Kamin sauna waar de luchtvochtigheid maar 5% is, de sauna heeft een gezellige open haard in het midden waardoor je optimaal geniet van de warmte. Wil je heel gericht aan je gemoedstoestand werken, neem dan plaats in de kleurensauna, iedere kleur heeft een ander effect waardoor je minder moedeloos, kalmer, ontspannender of actiever uit het hokje stapt dan dat je erin ging. Na een dag in de sauna, ben je wel toe aan wat rust. Het is namelijk flink vermoeiend! Neem daarom nog een lekkere beauty behandeling om weer helemaal op krachten te komen!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna De Bron

Meerweg 22
9482TE Tynaarlo
Nederland

Contact

+31 (0)592-544402

Openingstijden en reserveren

Is Sauna De Bron open? Kijk op de website van Sauna De Bron voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.