Met korting naar Sauna Devarana

Wat is Sauna Devarana?

Sauna Devarana is een sauna- en beautyresort. Het ligt in de rustige omgeving van natuurgebied de Eendenkooi in ‘s-Hertogenbosch.

Sauna Devarana reviews

Op basis van 158 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Devarana beoordeling achter te laten.

Sauna Devarana 's-Hertogenbosch

Sauna Devarana is een sauna- en beautyresort van ruim 5000 vierkante meter in ‘s-Hertogenbosch. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje compleet relaxen! Je hebt hier de beschikking over 30 sauna- en wellness ervaringen. Denk hierbij aan de zoutgrot-sauna, infraroodsauna, een etage-sauna of een whirlpool. In de panorama-sauna heb je prachtig uitzicht over het natuurgebied waar Sauna Devarana aan ligt. Tussendoor kom je even bij in een van de rustruimten waar je lekker een boekje leest of een dutje doet. Bij Sauna Devarana geniet je van een originele Hamam behandeling. Geniet van het traditionele scrubritueel en een heerlijke massage terwijl je op een verwarmde plaat ligt. Er zijn nog veel meer arrangementen te boeken bij Devarana, wat dacht je van een lekkere massage, manicure of een beautybehandeling? Zo voel je je niet alleen compleet relaxed maar zie je er bij het verlaten van het resort ook nog eens stralend uit. In een van de horecagelegenheden sluit je de dag af met een lekker hapje en drankje. Deze pagina laat jou weten welke kortingsacties en aanbiedingen Sauna Devarana heeft.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Devarana

De Eendenkooi 9
5223KG 's-Hertogenbosch
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Devarana open? Kijk op de website van Sauna Devarana voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.