Met korting naar Sauna Swoll

Wat is Sauna Swoll?

Sauna Swoll is een sauna, beauty en wellnessresort in Zwolle. Het complex ligt iets buiten de stad, op ongeveer een kwartier rijden van het stadscentrum.

Sauna Swoll reviews

Op basis van 86 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Swoll beoordeling achter te laten.

Sauna Swoll Zwolle

We kunnen allemaal wel eens wat rust en ontspanning gebruiken. Kom daarom langs bij Sauna Swoll in Zwolle. Hier kom je namelijk helemaal tot rust en maak je gebruik van de verschillende faciliteiten op het terrein. Ontspanning is namelijk meer dan alleen een kwartiertje tijd voor jezelf nemen, het is veel breder. Alles op het terrein ademt rust uit, van de mooie tuin tot aan de sauna's, douches en het restaurant. Tijdens je bezoek geniet je van de verschillende sauna's. Deze zijn niet allemaal even heet en daardoor hoef je niet bang te zijn dat het je te warm wordt. Daarnaast zijn er fijne baden en douches om af te koelen wanneer je uit de sauna komt. Doe het in ieder geval lekker rustig aan en geniet van alle luxe om je heen. Neem een fijne sandwich in het restaurant, geniet van de frisse buitenlucht en boek een behandeling bij een schoonheidsspecialiste. Denk bijvoorbeeld aan een fijne massage, een lichaamspakking of een gelaatsreiniging. Laat alle stress van je af glijden en kom tijdens je bezoek weer even helemaal tot jezelf. Wil je optimaal genieten en verwend worden, boek dan een speciaal arrangement bij Sauna Swoll en je hoeft nergens meer aan te denken.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Swoll

Heinoseweg 26
8026PD Zwolle
Nederland

Contact

0529-401638

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Swoll open? Kijk op de website van Sauna Swoll voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.