Met korting naar Schildpaddencentrum

Wat is Schildpaddencentrum?

Het Schildpaddencentrum is een unieke plek waar je alles te weten komt over schildpadden. Je kunt er verschillende soorten schildpadden bewonderen, leren over hun leefomgeving en hun gedrag. Er worden ook educatieve activiteiten georganiseerd, waar je meer kunt leren over deze bijzondere dieren. Het Schildpaddencentrum is een plek waar je kunt genieten van de schoonheid van deze dieren en tegelijkertijd hun leefomgeving beter begrijpen.

Schildpaddencentrum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Schildpaddencentrum beoordeling achter te laten.

Schildpaddencentrum Alphen aan den Rijn

Bij stichting Schildpaddencentrum Nederland in Alphen a/d Rijn worden schildpadden overgenomen van mensen die de dieren eerst als huisdieren hadden maar deze nu niet meer kunnen verzorgen. In dit dierenpark leer je heel veel over landschildpadden, moerasschildpadden en zeeschildpadden. De schildpaddenopvang hoopt dat mensen hierdoor beter gaan nadenken of ze een schildpad wel goed kunnen verzorgen. Er is ook een souvenirwinkel, net als in de dierentuin.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Schildpaddencentrum

J. Keplerweg 26
2408AC Alphen aan den Rijn
Nederland

Contact

(0900) 724-4537

Openingstijden en reserveren

Is Schildpaddencentrum open? Kijk op de website van Schildpaddencentrum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.