Met korting naar Schiphol Behind The Scenes

Wat is Schiphol Behind The Scenes?

Schiphol Behind The Scenes is een kijkje achter de schermen van luchthaven Schiphol. Neem deel aan deze mediatour en kom erachter hoe het allemaal reilt en zeilt op dé luchthaven van Nederland.

Schiphol Behind The Scenes reviews

Op basis van 16 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Schiphol Behind The Scenes beoordeling achter te laten.

Korting op Schiphol Behind The Scenes tickets

Ontdek de dynamische wereld van Schiphol en ontdek deze nu met korting. Wij houden elke site in de gaten zodat jij kan besparen op je Schiphol Behind The Scenes Tour! Tijdens een rondrit op de nationale luchthaven in Amsterdam kom je op alle plekken waar je normaal gesproken niet mag komen. Met de aanbiedingen op deze pagina bezoek je deze unieke plekken van Schiphol met korting. Want wie wil er niet een voordelig dagje weg? Zoek de actie die bij je past en krijg antwoorden op al je vragen tijdens deze mediatour.

Schiphol Behind The Scenes Amsterdam

Wist jij dat Schiphol de enige grote luchthaven in de wereld is dat lager ligt dan de zeespiegel? En wist je dat eigenlijk niemand precies weet waar de naam Schiphol vandaan komt? Schiphol is net een klein dorp waar veel gebeurd. Tijdens de Schiphol Behind The Scenes Tour krijg je antwoord op al je vragen en zie je hoe het er aan toe gaat achter de schermen van dé luchthaven van Nederland. Vlieg jij veel? Dan weet je dat je vaak niet verder mag dan de vertrekhal, de paspoortcontrole en de gate. Met de Schiphol Behind The Scenes Tour kom je langs de sneeuwvloot, de brandweer en het platform op Schiphol Oost. Een interessante tour die je nu met korting kan maken. Door de aanbiedingen op deze pagina scoor je nu een mooie korting en geniet je van een voordelig dagje uit.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Schiphol Behind The Scenes

Schiphol Plaza
Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-3163951

Openingstijden en reserveren

Is Schiphol Behind The Scenes open? Kijk op de website van Schiphol Behind The Scenes voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.