Met korting naar Schloss Beck

Wat is Schloss Beck?

Schloss Beck is een kasteel in het Duitse plaatsje Beckum. Het kasteel is gebouwd in de 13e eeuw en is een van de oudste kastelen in Westfalen. Het kasteel is omringd door een prachtige tuin en een meer. Binnenin het kasteel bevinden zich verschillende kamers, waaronder een bibliotheek, een kapel en een museum. Schloss Beck is een prachtig voorbeeld van de Duitse geschiedenis en een must-see voor iedereen die de regio bezoekt.

Schloss Beck reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Schloss Beck beoordeling achter te laten.

Schloss Beck Bottrop

Voor wie altijd al eens los wilde gaan op het landgoed van een echt slot is Schloss Beck in Bottrop de oplossing. Dit landhuis is meer dan driehonderd jaar oud en heeft een reusachtige tuin. De tuin is echter omgebouwd tot een pretpark met onder meer een achtbaan, zweefmolens, glijbanen en een wildwaterbaan. Een bezoek aan Schloss Beck is een dag op bezoek in een sprookje. Het landhuis is ook open voor bezoekers van het pretpark en maakt de dag helemaal compleet.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Schloss Beck

Am Dornbusch 39
46244 Bottrop
Duitsland

Contact

+49(0)20455134

Openingstijden en reserveren

Is Schloss Beck open? Kijk op de website van Schloss Beck voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.