Met korting naar Schloss Dankern

Wat is Schloss Dankern?

Ferienzentrum Schloss Dankern is niet alleen een waanzinnig kasteel gelegen in het Duitse Haren. Het is ook het hart van een park vol recreatie-, speel- en sportfaciliteiten voor het hele gezin. Voor een adembenemend stuk cultuur en spelplezier kom je met het gezin naar Emsland, Duitsland.

Schloss Dankern reviews

Op basis van 24 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Schloss Dankern beoordeling achter te laten.

Schloss Dankern Haren (Ems)

In Haren (EMS) vind je het schitterende Ferienzentrum Schloss Dankern, dit oude kasteel is het middelpunt geworden van sport en spel voor alle leeftijden. Rondom het kasteel is namelijk een leuk en gezellig familiepark gebouwd met vakantiehuisjes, een indoor speeltuin en een groot zwembad met vele glijbanen. Beleef er de meest uiteenlopende activiteiten, zowel op het water als op het land! Voor de kleintjes is het speelkasteel 'Brucht Drago' gebouwd. Verder speel je heerlijk in de openlucht op toestellen, maar ga ook eens pony rijden, duiken, waterfietsen, waterskiën of langs de indoor beleveniswereld. De indoor beleveniswereld is een soort speeltuin voor ouderen. Je kan hier biljarten, bowlen, airhockeyen, schaatsen en nog veel meer. Om het geheel af te maken is een groot park met een mooi meer te vinden bij het kasteel. Zelfs op warme dagen is het dus geen probleem om hier heerlijk een aantal dagen te vertoeven. Kortom, in en buiten het kasteel komt cultuur en spel samen. Een uitje voor het hele gezin of zelfs met de hele familie.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Schloss Dankern

Dankerner Weg 1
49733 Haren (Ems)
Duitsland

Contact

+49(0)593272230

Openingstijden en reserveren

Is Schloss Dankern open? Kijk op de website van Schloss Dankern voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.