Met korting naar Singer Laren

Wat is Singer Laren?

Singer Laren is een museum in Laren, Noord-Holland. Het is gespecialiseerd in kunst uit de 19e en 20e eeuw. Het museum heeft een grote collectie schilderijen, beelden, tekeningen en fotografie. Er zijn regelmatig tentoonstellingen en activiteiten voor jong en oud. Singer Laren is een plek waar je kunst kunt bewonderen en genieten van de schoonheid van de kunst.

Singer Laren reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Singer Laren beoordeling achter te laten.

Singer Laren

Laren is een echt kunstenaarsdorp, dat was het ook aan het begin van de 20ste eeuw al. Het is dan ook geen wonder dat het Amerikaanse echtpaar Singer er begin 1900 neerstreek tijdens hun reis door Europa. De Singers waren echte kunstliefhebbers, het is dan ook geen wonder dat het echtpaar in 1911 een eigen villa liet bouwen in het dorpje. Ook vandaag de dag staat deze villa 'De Wilde Zwanen' er nog. William Singer, zelf ook schilder, verzamelde tot zijn dood in 1943, om zijn verzameling compleet te houden besloot zijn vrouw Anna om de collectie en het huis in 1956..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Singer Laren

Oude Drift 1
1251BS Laren
Nederland

Contact

355393939

Openingstijden en reserveren

Is Singer Laren open? Kijk op de website van Singer Laren voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.