Met korting naar Skicentrum Hoofddorp

Wat is Skicentrum Hoofddorp?

Skicentrum Hoofddorp is een skicentrum waar je vrij kunt skiën of les neemt. Dit is het enige skicentrum in Nederland met een outdoor en indoor baan.

Skicentrum Hoofddorp reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Skicentrum Hoofddorp beoordeling achter te laten.

Skicentrum Hoofddorp

Ga je over een paar maanden op je eerste wintersportvakantie? Ga dan naar Skicentrum Hoofddorp om de basisprincipes onder de knie te krijgen. Bij dit Noord-Hollandse centrum wordt de techniek van het skiën en het snowboarden aan jong en oud geleerd. Met een goede techniek en conditie voorkom je namelijk dat je tijdens de wintersport een blessure oploopt. En het zou wel een flinke domper zijn als jij met een gipsvlucht terug naar huis moet! Er worden bij dit centrum in Hoofddorp ook lessen gegeven aan ervaren skiërs en snowboarders. Zo leren getrainde skiërs hier de parallel carve ski-techniek of gaan ze de verstelbare rolbaan op om moeilijkere hellingen te oefenen. Kan je al heel goed skiën en wil je wat anders leren? Ga dan op snowboardles bij Skicentrum Hoofddorp. Leer hier hoe je je evenwicht moet bewaren en hoe je een snowboard precies stuurt. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje te geven op het skicentrum. Dan leren de kleine skiërs in spe hoe het precies moet en krijgen ze achteraf ook nog wat lekkers te eten.

Mensen bezochten ook: Alpincenter Bottrop, Montana Snowcenter, Skidôme Rucphen, Skidome Terneuzen, Skihalle Neuss, Snowplanet, Snowworld Landgraaf, Snowworld Zoetermeer

Praktische informatie


Adres Skicentrum Hoofddorp

Arnolduspark 10
2132CR Hoofddorp
Nederland

Contact

023-5634746

Openingstijden en reserveren

Is Skicentrum Hoofddorp open? Kijk op de website van Skicentrum Hoofddorp voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.