Met korting naar Skidôme Rucphen

Wat is Skidôme Rucphen?

Skidôme Rucphen is een indoorskibaan met echte sneeuw gelegen in Noord-Brabant. Skidôme heeft naast Rucphen ook een locatie in Terneuzen.

Skidôme Rucphen reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Skidôme Rucphen beoordeling achter te laten.

Korting op Skidôme Rucphen tickets

Voordelig skiën of snowboarden? Dat kan bij Skidome Rucphen. Haal je toegangskaartjes via deze pagina en profiteer van voordeel. Wij van Uitmetkorting.nl presenteren je hier alle geldige kortingsacties. Dit kunnen veilingen, win-acties en kortingsvouchers zijn. Soms zijn er zelfs gratis toegangskaartjes te winnen voor Skidome Rucphen. Denk je eraan om regelmatig Rucphen te bezoeken? Overweeg dan de aanschaf van een abonnement, voor een grote besparing op je entreeprijs en eventueel materiaalhuur. Er zijn ook andere manieren om te besparen, bijvoorbeeld door een arrangement of een dagdeel te gaan. Iets wat ideaal is als je maar een paar uurtjes wil skiën.

Skidôme Rucphen

Je hoeft eindelijk niet meer urenlang te rijden voordat je op een skipiste staat. Skidôme in Rucphen, Noord-Brabant, heeft maar liefst 4 pistes met echte sneeuw. Je kunt er 365 dagen per jaar skiën, snowboarden en ijskarten. Skidôme heeft maar liefst drie 160 meter lange pistes en nog een kleinere beginnerspiste. Iedere piste is uitgerust met een eigen lift zodat je nooit lang hoeft te wachten op het volgende moment dat je naar beneden kunt razen. Elk niveau skiër of snowboarder kan hier terecht om zich vrij door de sneeuw te bewegen of een les te nemen. Skidôme is daarmee perfect om je voor te bereiden op de wintersportvakantie. Doordat ieder niveau hier aan zijn of haar techniek kan werken is dit ook nog eens een leuk uitje voor het hele gezin. Deze pagina houdt je altijd op de hoogte over de kortingsacties die er zijn voor Skidôme Rucphen.

Mensen bezochten ook: Alpincenter Bottrop, Montana Snowcenter, Skicentrum Hoofddorp, Skidome Terneuzen, Skihalle Neuss, Snowplanet, Snowworld Landgraaf, Snowworld Zoetermeer

Praktische informatie


Adres Skidôme Rucphen

Baanvelden 13
4715RH Rucphen
Nederland

Contact

0165-343134

Openingstijden en reserveren

Is Skidôme Rucphen open? Kijk op de website van Skidôme Rucphen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.