Met korting naar Skihalle Neuss

Wat is Skihalle Neuss?

Skihalle Neus in Duitsland ligt dichtbij Düsseldorf en is het hele jaar geopend, namelijk 365 dagen per jaar. Ongeacht het seizoen, sneeuwplezier beleef je hier!

Skihalle Neuss reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Skihalle Neuss beoordeling achter te laten.

Skihalle Neuss Düsseldorf

Ben je dol op skiën en snowboarden en ben je dol op het uitproberen van allerlei banen? Dan is een bezoek aan Skihalle Neuss zeker de moeite waard. Deze baan ligt in de buurt van Düsseldorf en eventueel zou je een bezoek aan deze stad kunnen combineren met een dagje skiën in de skihal. Dit sneeuwparadijs is de perfecte plek om je voor te bereiden op je skivakantie maar natuurlijk ook om je behoefte aan zo'n vakantie even te stillen. 300 meter bij 60 meter sneeuwoppervlak is voldoende om te skiën en snowboarden. Niet alleen als je al een volleerd skiër bent maar ook als je wilt leren snowboarden ben je van harte welkom in deze 'sneeuw'. Misschien is het buiten nog niet heel koud maar het is wel verstandig om een dikke winterjas te dragen. De temperatuur in het sneeuwparadijs is namelijk constant -4 graden en dus zijn een sjaal, dikke sokken en een muts geen overbodige luxe. Het is hier niet alleen mogelijk om zelfstandig van de piste af te zoeven. Ook als je les wilt krijgen en gebruik wilt maken van het materiaal aldaar ben je hier van harte welkom! Maak je klaar voor een dagje in de sneeuw! Veel plezier.

Mensen bezochten ook: Alpincenter Bottrop, Montana Snowcenter, Skicentrum Hoofddorp, Skidôme Rucphen, Skidome Terneuzen, Snowplanet, Snowworld Landgraaf, Snowworld Zoetermeer

Praktische informatie


Adres Skihalle Neuss

An Der Skihalle 1
41472 Düsseldorf
Duitsland

Contact

0570-662727

Openingstijden en reserveren

Is Skihalle Neuss open? Kijk op de website van Skihalle Neuss voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.