Met korting naar Skyline Park

Wat is Skyline Park?

Skyline Park is een uniek attractiepark, gelegen op een berg in het centrum van Duitsland. Bezoekers genieten van spectaculaire achtbanen, kermisattracties en verschillende shows. Kinderen vermaken zich op de waterglijbanen, op de nostalgische ritten of door het spelen in de speeltuinen. In de zomer zijn er ook speciale zomerfestivals met live muziek en verschillende foodtrucks. Skyline Park biedt iets voor iedereen en wordt taai aanbevolen als bestemming voor een dagje uit.

Skyline Park reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Skyline Park beoordeling achter te laten.

Skyline Park Bad Wörishofen

Skyline Park is een gezellige familie pretpark in Bad Wörishofen in Duitsland. De attracties zijn geschikt voor jong en oud. Zo kan je met de hele familie tegelijk in een van de leuke familie attracties als Sky Rafting en de Wildwasserbahn, maar zijn er ook speciale attracties voor kinderen en waaghalzen. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast rust je lekker uit bij een van de restaurants die verspreid zijn over het park. En heb je zin in totale ontspanning? Neem dan een duik in het zwembad.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Skyline Park

Im Hartfeld 1
86825 Bad Wörishofen
Duitsland

Contact

+49(0)1805884880

Openingstijden en reserveren

Is Skyline Park open? Kijk op de website van Skyline Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.