Met korting naar Snowplanet

Wat is Snowplanet?

Snowplanet is een evenementencomplex met allerlei mogelijkheden tot plezierige activiteiten maar vooral: sneeuwpret! Het complex bezit alle faciliteiten voor een topdag op latten, namelijk twee pistes, een skischool en een wintersportwinkel.

Snowplanet reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Snowplanet beoordeling achter te laten.

Snowplanet Velsen-Zuid

Voor liefhebbers van wintersport die graag eens in het zomerseizoen op de lange latten willen staan is een bezoek aan deze indoor skihal een goed idee. Snowplanet in Velsen-Zuid is een skihal waar je naar hartenlust komt skiën. Voor echte professionals die al heel regelmatig hebben geskied is het altijd goed om het een en ander op te frissen. Mensen die nog nooit geskied hebben zijn hier ook van harte welkom voor een skiles of snowboardles. Bij deze skihal vind je allerlei professionals die in de skischool les geven aan ervaren en onervaren skiërs. Veiligheid staat boven alles maar ook plezier in het skiën is heel belangrijk. De immense hal is indrukwekkend maar overdekt leren skiën is wel ideaal. Anders als bij het echte skiën heb je hier nauwelijks last van wind, laat staan heftige sneeuwval. Natuurlijk hoort bij skiën ook een après-ski party. Deze is prima te houden op het dakterras, in het à la carte restaurant of de food & fun square. Voor groepen, kinderfeestjes of familie-uitjes is van alles mogelijk. Boek een van de interessante arrangementen of informeer naar de andere mogelijkheden.

Mensen bezochten ook: Alpincenter Bottrop, Montana Snowcenter, Skicentrum Hoofddorp, Skidôme Rucphen, Skidome Terneuzen, Skihalle Neuss, Snowworld Landgraaf, Snowworld Zoetermeer

Praktische informatie


Adres Snowplanet

Heuvelweg 6-8
1981LV Velsen-Zuid
Nederland

Contact

0255-545848

Openingstijden en reserveren

Is Snowplanet open? Kijk op de website van Snowplanet voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.