Met korting naar Soldaat Van Oranje

Wat is Soldaat Van Oranje?

De Soldaat van Oranje is een Nederlandstalige musical en speelt zich af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De hoofdpersoon, Erik Hazelhoof Roelfzema, neemt een gevaarlijke taak op zich als verzetsstrijder.

Soldaat Van Oranje reviews

Op basis van 128 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Soldaat Van Oranje beoordeling achter te laten.

Korting op Soldaat Van Oranje tickets

Soldaat van Oranje - de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis - is een spectaculaire musical over oorlog, vriendschap en keuzes. Wil jij graag naar deze musical? Kijk dan eerst op uitmetkorting.nl voor actuele kortingsacties. Waarom veel betalen als het niet nodig is? Zodra er een kortingsactie of kortingscode beschikbaar is plaatsen wij deze online, zodat jij nooit te veel betaalt voor deze voorstelling. Ben je scholier? Dan hebben we een leuke tip voor je: met je CJP-pas krijg je 15% korting op de voorstelling op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

Soldaat Van Oranje Katwijk aan Zee

De Soldaat van Oranje wordt vertolkt in de TheaterHangaar in Katwijk aan Zee. De heldhaftige Erik Hazelhoef Roelfzema vecht voor het vaderland en neemt een indrukwekkende taak op zich als verzetsstrijder. Hij gaat naar Engeland om vanaf hier zendapparatuur naar Nederland te krijgen. Daarbij vliegt hij namens de Engelse luchtmaatschappij hoog in de lucht om de Duitse bezetters te bombarderen. Erik kreeg voor zijn verdiensten en bijzondere onderscheiding, de Militaire Willems-Orde. In tijden van oorlog staat vriendschap hoog in het vaandel. Wanneer het einde van de oorlog nadert, bekroond Wilhelmina hem zelfs tot adjudant. Een paar jaar geleden kwam de film van dit verhaal al uit. Nu, is ook de musical uit gekomen. De Soldaat van Oranje vertelt is dé langslopende musical ooit in de Nederlandse geschiedenis. Daarnaast blijft het decor van de TheaterHangaar in Katwijk aan Zee je ook bij. Niet het decor, maar de tribune zorgt voor bijzondere trucs. Het is namelijk zo dat de tribune draait. Kortom, scoor nu je kaarten voor dit historische verhaal. Goedkope kaarten voor de show vind je via Uitmetkorting.

Mensen bezochten ook: Ciske De Rat, Grease Musical, Hij Gelooft In Mij, Lion King Musical