Met korting naar Spa Wellness Weesp

Wat is Spa Wellness Weesp?

Spa Wellness Weesp is een sauna en beautyresort in Weesp. Het is goed bereikbaar door de centrale ligging in het midden van de Randstad.

Spa Wellness Weesp reviews

Op basis van 48 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Spa Wellness Weesp beoordeling achter te laten.

Spa Wellness Weesp

Iedereen heeft het druk en een moment voor jezelf lijkt soms ver weg. Heb je echter eens een dagje vrij, ga dan zo snel als je kunt naar Spa Wellness Weesp. Deze chique wellness midden in de randstad biedt je namelijk heerlijke manieren om eens totaal tot rust te komen. De spa biedt een ruim assortiment behandelingen aan. Neem bijvoorbeeld een heerlijk lange massage. Deze massage geeft veel aandacht aan je spieren maar is ook erg goed voor je huid. Het stimuleert de doorbloeding van je lichaam. Ga je puur voor beauty, dan zit je in Weesp helemaal op je plek, er zijn namelijk tientallen behandelingen voor gezicht, huid en haar. Een lekkere facial bijvoorbeeld, compleet met huidanalyse en een heerlijk serum om de dag weer door te komen. Je huid ziet er dan weer stukken gezonder en frisser uit! En wil je het grondig aanpakken, dan neem je een full body packing. Daarbij wordt je lichaam ingesmeerd, wat zorgt voor een diepe reiniging en je huid weer stevigheid en gezondheid geeft. Stralend kom je weer naar buiten na een bezoek je aan de Wellness van Weesp, vooral als je ook nog een bezoek brengt aan de zonnebank van het wellnesscentrum! Boek dus snel en kom eens echt tot rust!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Spa Wellness Weesp

Basisweg 1
1383NC Weesp
Nederland

Contact

0294-430061

Openingstijden en reserveren

Is Spa Wellness Weesp open? Kijk op de website van Spa Wellness Weesp voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.