Met korting naar Spavarin

Wat is Spavarin?

Ben je toe aan een dag in het teken van ontspanning en genieten? Bezoek Spa Spavarin in het centrum van Rijswijk. Een Cityspa waar je heerlijk tot rust komt en kan genieten van verschillende faciliteiten en behandelingen.

Spavarin reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Spavarin beoordeling achter te laten.

Korting op Spavarin tickets

Alleen, samen met een vriend vriendin of met je partner even helemaal ontspannen. Dat kan nu met korting bij Cityspa Spavarin. Een sauna in het centrum van Rijswijk. Boek een dagje ontspannen met grote voordeel. Of je nu een hamam of lichaamsmassage wilt, echt ontspannen doe je als je weet dat je gebruikt maakt van de beste deals en die hebben we hier op deze pagina voor je verzameld. Wij van Uitmetkorting.nl zoeken heel internet af opzoek naar de beste deals om jouw dagje sauna zo goedkoop mogelijk te maken. In Cityspa Spavarin kan je bedekt genieten van verschillende sauna’s, wellness bad en stoombaden.

Spavarin Rijswijk

Een dag zonder zorgen die helemaal in het teken staat van ontspannen en genieten, zo'n dag breng je door bij Spa Spavarin in het centrum van Rijswijk. Dit spa en wellness center is de perfecte plek om met vrienden, je partner of familie volledig tot rust te komen. Het prettige van Spavarin Rijswijk is dat je keuze hebt uit allerlei mogelijkheden. Kies voor een verblijf in de sauna of maak gebruik van de mogelijkheden bij de thermen. Geniet bij Cityspa Spavarin bovendien van een van de behandelingen waardoor je niet alleen je hoofd leeg kunt maken, maar waardoor ook je huid intensief gereinigd kan worden. Er zijn behandelingen te ondergaan zoals een hamam, lichaamspakking, ontspanningsbaden of hot stone massages. Daarnaast is het mogelijk om je gezicht te laten behandelen. Kies voor een hydraterende behandeling of laat je wenkbrauwen harsen. Afhankelijk van je wensen maak je een keuze uit een van de behandelingen. Natuurlijk ben je niet verplicht om een behandeling te ondergaan, ook enkel genieten van een van de sauna's is mogelijk. Stap in de Finse sauna of geniet van het Turks stoombad. Dompel jezelf onder in het cool bath en neem daarna plaats in het zwembad. Een heerlijke dag ontspannen, goed voor lichaam én geest.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Spavarin

Laan Van Hoornwijck 29
2289DG Rijswijk
Nederland

Contact

+31 (0)70-3076075

Openingstijden en reserveren

Is Spavarin open? Kijk op de website van Spavarin voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.